Publicat de: organizator | 4 mai 2010

Suceava

  • 29-30 Mai 2010. 10 membri ai echipei suntgay.ro din Iași s-au întâlnit, la Suceava, cu 7 reprezentanți ai comunităților LGBT din Suceava, Botoșani și Piatra Neamț. Pe parcusul întâlnirilor au fost abordate mai multe teme specifice spațiului comunitar și s-au stabilit proiecte de colaborare între Suceava și Iași. Fiecare participant la întâlniri a primit materiale informative despre problematica LGBT, prezervative și lubrifianți sexuali.
FeedBack
  • „A fost o experiență inedită, m-am sustras din sfera cotidianului și m-am ancorat într-o atmosferă detașată, amiabilă, generatoare de o stare generală de bine (nu vreau să fiu ipocrit prevalându-mă de termenul beatitudine)” (G., Suceava).
  • „A fost o inițiativă bună, ar trebui să se facă mai des și eventual să se adune un număr mai mare de tineri; ca și concluzie a fost foarte plăcut, un mod plăcut pentru a socializa în comunitatea gay” (J., Suceava).
  • „Foarte ok. Ar trebui să veniți mai des” (I., Suceava).
  • „M-am simțit bine (…). La fel ca ceilalți, ar trebui să se organizeze mai des astfel de întâlniri!” (V., Suceava).
  • „Un mediu prielnic pentru a socializa, bună dispoziție și o ocazie în plus pentru a transmite  informația acolo unde este nevoie de ea. Așa s-ar putea caracteriza, în câteva cuvinte, experiența plină de succese trăită în interiorul comunității din Suceava!” (R., Piatra Neamț).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Categorii

%d blogeri au apreciat: