Program 2012

IAŞI

 • 10 Iunie 2012. Iaşi:„Zilele curcubeului” (ateliere tematice: „Fii isteţ. Foloseşte prezervativul!”, „Despre proactivitate”, „Tehnici de negociere”, discuţii libere, Universitatea „Petre Andrei” Iași, str. Ghica Vodă, nr. 13, amfiteatrul Dimitrie Gusti, cu începere de la ora 15:00). Toţi participanţii la aceste activităţi vor primi gratuit prezervative, lubrifianţi şi materiale informative despre BTS-uri.

FeedBack

 • „O întâlnire plăcută, oameni drăguţi, comunicare, schimb de idei şi păreri. A fost o activitate care a pus în evidenţă anumite aspecte care au strânsă legătură cu activităţile pe care le desfăşoară persoanele de orientare gay. În concluzie, se merită desfăşurarea acestor activităţi deoarece ne aduce în vizor tot ceea ce este necesar pentru a duce o viaţă sănătoasă într-o asemenea lume” (C., Iași).
 • „Am avut ocazia să îi văd pe membrii comunităţii din Iaşi într-o lumină mai pozitivă, luând poziţie şi implicându-se responsabil pentru ca această serie de workshop-uri să aibă succes în ceea ce priveşte informaţiile prezentate şi modul de implicare activă a participanţilor” (J., Iași).
 • „Dat fiind faptul că e prima dată când particip la astfel de activităţi, am fost plăcut impresionat şi aştept următoarea întâlnire” (R., Iași).
 • „Mă bucur mult că am participat şi am să mai particip cu cea mai mare plăcere la astfel de întâlniri. Vă propun o nouă temă de discuţie: Biserica şi sexualitatea (gay)” (G., Iași).

BACĂU

 • 16-17 Iunie 2012. Workshop „Comunitatea mea, comunitatea ta” – întâlnire cu membri ai comunității gay din Bacău:

FeedBack

 • „Întâlnirea a fost interesantă, am aflat câteva lucruri noi pe lângă cele pe care le ştiam, cred că în timp comunitatea gay va deveni mult mai ok” (G., Bacău).
 • „Întâlnirea de astăzi (cu menţiunea că feeling-urile vis-a-vis de activitatea desfăşurată au fost augmentate de faptul că am fost informat cu puţin timp înainte) mi-a sedimentat speranţa că, în timp, comunitatea LGBT românească îşi va fundamenta principiile şi poziţia în societate :)” (C., Bacău).
 • „A fost o atmosferă foarte primitoare, am aflat informaţii noi” (I., Bacău).
 • „Interesant, lume cu care te poţi înţelege, comunica etc. etc. E o activitate utilă în care poţi învăţa multe lucruri sau să evoluezi în anumite aspecte ale vieţii” (F., Bacău).
 • „Aş vrea să vă mulţumesc pentru momentele petrecute împreună. Sunteţi nişte băieţi de nota 10 care ştiu să facă atmosferă. Bravo băieţi, sunteţi cei mai tari, ţineţi-o tot aşa. A fost o zi extraordinară şi m-am simţit minunat.” (S., Bacău).

SUCEAVA

 • 28-29 Iulie 2012. Workshop „Comunitatea mea, comunitatea ta” – întâlnire cu membri ai comunității gay din Suceava:

FeedBack

 • „Am fost impresionat de proiectul vostru, sunt bucuros că aţi venit pe meleagurile Bucovinei (Suceava). Succes şi multă baftă în continuare. Mulţumesc!” (I., Suceava).
 • „În opinia mea, acest proiect este o idee extraordinară ce reuşeşte să răspândească şi să promoveze ideea de libertate individuală, un subiect mai sensibil în ţara noastră. Mă bucur că am avut ocazia să particip” (A., Suceava).
 • „Consider că ideea pe care iniţiativa voastră o promovează este una foarte bună şi sper că încetul cu încetul câţi mai mulţi vor adopta această atitudine pozitivă asupra comunităţii gay din zona Moldovei. Deşi momentan comunitatea din Suceava lasă de dorit, sper că în viitor lucrurile se vor schimba, poate datorită exact proiectelor de genul. Great job!” (B., Suceava).

Alte activități realizate în cadrul

Proiectului „Zilele curcubeului” 2012

 • 30 Iunie 2012. Participare la Marșul diversității – GayFest 2012 – București.

 • 20 Mai 2012. Participare la Memorialul Internaţional al Lumânărilor Aprinse, ediţia a XV-a, organizat de ARAS Iaşi.
 • Februarie-Mai 2012. Activităţi de outreach în zona grupurilor de risc (BTS).
 • 22 Martie 2012. Participare la Conferinţa de lansare a proiectului Parteneriat transnațional pentru accesul la învățământul superior și politici antidiscriminare. Proiectul este implementat de Liga Studenților din Universitatea „Petre Andrei” din Iași (ALSUPA) în parteneriat cu Alianța Studenților de la Universitatea de Stat din Republica Moldova (Chișinău) și finanțat de Open Society Foundation (co-finanțator Universitatea Petre Andrei din Iași).


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: